Høstutstillingen vil i 2019-2021 ha en satellitt i Valnesfjord, og vi åpner første gang den 11. september.

Det blir offisiell åpning av Høstutstillingen, introduksjon til og visning av alle kunstverkene, kaker, brus og fløytespill.

Visningen skjer delvis utendørs: kle dere godt :)

Disse kunstnerne deltar på Høstutstillingens satellitt:

Farhad Kalantary (f. 1962 i Tabriz, Iran) er en iransk/amerikansk billedkunstner og kurator med mastergrad fra San Francisco Art Institute. Han har tidligere jobbet i USA, England, Frankrike og Tyskland, og har vært bosatt i Norge siden 1997. Kalantary har blant annet hatt separatutstillinger ved Stenersenmuseet (Oslo), Bymuseet (Oslo), Aria Gallery (Teheran) og I-Gong (Seoul). Han har også deltatt i en vandreutstilling med Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, og gruppeutstillinger ved Galleri Brandstrup (Oslo), Independent Exposure (San Francisco) og Moderna Museet (Stockholm). I år deltar han på Høstutstillingen for syvende gang med verket Standing Still:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maren Dagny Juell (f. 1976 i Oslo) bor i Ås og har mastergrad fra Chelsea College of Art and Design (London). Hun har hatt separatutstillinger ved blant annet Trafo Kunsthall (Asker), Trøndelag senter for samtidskunst, Podium (Oslo) og Akershus Kunstsenter. Juell har også deltatt på videokunstbiennalen Channels (Melbourne) og i gruppeutstillinger ved Astrup Fearnley Museet og Stavanger kunstmuseum. Vi viser verket JOY:

 

 

 

 

 Siri Bråtveit (f. 1987 i Suldal) bor og arbeider i Oslo. Hun har bachelorgrad i dokumentarfilmregi fra Høgskolen i Lillehammer og bachelorgrad i litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Våren 2019 gikk hun ut med mastergrad fra Akademin Valand (Göteborg). Bråtveit vant prisen for beste nordiske studentfilm under Nordic/Docs i 2014 med filmen Ponytales. Filmen ble vist ved Høstutstillingen 2017 og ved en rekke ulike kunstforeninger rundt om i Norge og Sverige. Hun har også deltatt på Kortfilmfestivalen i Grimstad. Clawstalk: 
 

 

 

 

 

 

 Morten Jensen Vågen (f. 1987 i Haugesund) bor og arbeider i Oslo. Han har bachelor- og mastergrad fra Kunstakademiet i Oslo. Vågen har blant annet stilt ut ved Studio 17 (Stavanger), PODIUM (Oslo), Haugesund Kunstforening og Høstutstillingen. Han har også utgitt tips og triks-hefter for Oslos byrom, kalt Oslo Loopholes, som tar for seg smutthull og gratismuligheter basert på Oslo sentrum. How To Make It: 

 

 

 Simone Hooymans (f. 1974 i Nijmegen, Nederland) bor i Ålvik i Kvam kommune. Hun er utdannet ved Kunstakademiet for billedkunst ved ArtEZ (Arnhem) og St. Joost (Breda) i Nederland. Hooymans har samarbeidet med flere norske musikere, og har deltatt i en rekke internasjonale gruppeutstillinger og filmfestivaler. Arbeidene hennes har blant annet blitt vist ved Kunsthuset Kabuso (Øystese), Haugesund Kunstforening og kortfilmfestivalen i Grimstad. I 2020 skal hun ha en utstilling ved Kunstgarasjen (Bergen). Hooymans er også representert i samlingen til Haugesund Kunstforening. RAS:

standingstil.jpg
Screenshot 2020-02-21 at 09.21.02.png
clawstalk2.jpg
Morten.jpg
Untitled 6.jpg